Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава КАЛИНОВСЬКОГО до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Дата: 09.11.2021 09:23
Кількість переглядів: 393

Фото без описуШановні працівники культури Чкаловської громади!
Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Ваша місія – одна із самих прекрасних у суспільстві. Ви даруєте нам незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, зберігаєте та розвиваєте кращі народні традиції, привносите в наше життя сгарний настрій.
Ви даруєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх джерел української культури, бачити в ній все щонайкраще і цінне, допомагаєте кожному з нас  відкрити  своє серце  для пісні та пролити світло у  творчий закуток душі. Своєю невтомною працею і талантом ви прославляєте наш край, українську культурну і духовну скарбницю нашого народу. Ваша щоденна праця, невтомно плекає та примножує
галузь культури в нашій громаді, стрімко розвиваючись і наповнюючи інноваційними напрямками роботи. Ви креативні та мобільні. Цей рік був непростим для всіх нас, в тому числі й для вас. Але навіть в умовах карантину ви не полишаєте творити й радуєте нас онлайн-концертами, музичними відеовітаннями.
Особливі слова вдячності заслуговують аматори сцени та майстри народного мистецтва. Ви працюєте в різних галузях, але самовіддано віддаєте творчості увесь свій вільний час, перетворивши своє  захоплення  на справжній  творчий талант,  який невтомно радуює шанувальників.
Шановні працівники культури, ми всі високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток  культури, без Вашого доброго серця, ініціативності та творчої думки неможливі добрі зміни у нашому культурному та суспільному житті.
Тож щиро зичу усім вам творчого неспокою і пошуку, нових вершин і звершень. Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, сімейного затишку і добробуту, невичерпного натхнення та успіхів у вашій подвижницькій і самовідданій праці.
Зі святом Вас, шановні друзі!
З повагою, сільський голова Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора