Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

НА ТЕРИТОРІЇ ОБЛАСТІ І НАДАЛІ БУДЕ КОНТРОЛЮВАТИСЯ ВИКОНАННЯ ОБМЕЖУВАЛЬНИХ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ

Дата: 05.11.2021 15:19
Кількість переглядів: 359

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вчора в Запорізькій обласній державній адміністрації відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області.

Директор Департаменту охорони здоров'я Олексій Кулинич повідомив про поточну ситуацію, пов’язану з  поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, зазначивши, що найскладнішою вона є у Запоріжжі та Мелітополі. 99% ліжок у лікарнях, спрямованих на лікування COVID-19, забезпечені киснем. Кабінет Міністрів України незабаром надасть додаткові кошти для забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду ковід-лікарень, також поставлена задача забезпечити усі такі лікарні автономними електрогенераторами. Постачальникам заборонено відключати заклади охорони здоров’я від електроенергії.

На території області і надалі будуть безумовно виконуватися обмежувальні протиепідемічні заходи – на період дії «червоного» рівня епіднебезпеки. Будуть здійснюватися перевірки щодо дотримання суб’єктами господарювання, незалежно від форм власності, обмежувальних заходів, встановлених на період карантину. Для висвітлення перевірок будуть максимально залучатися засоби масової інформації.

Учасники засідання вчергове звернули увагу мешканців області на те, що  сьогодні ми маємо єдиний науково доведений спосіб зменшити важкі наслідки перебігу хвороби COVІD-19 – це вакцинація.

Голова облдержадміністрації Олександр Старух звернувся до всіх мешканців  Запорізької області з проханням розповсюджувати лише перевірену інформацію і дбати про своє здоров’я.

 

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора