Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольські та веселівські представники бізнесу  перерахували понад 150 мільйонів гривень єдиного податку

Дата: 04.11.2021 10:40
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

Мелітопольські та веселівські представники бізнесу  перерахували понад 150 мільйонів гривень єдиного податку

 

За десять місяців до місцевих бюджетів Мелітопольщини надійшло 150 мільйонів 109 тисяч гривень єдиного податку. Як повідомив начальник Мелітопольського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Валерій Літинський, порівняно з аналогічним періодом минулого року рівень сплати збільшено  на 21 мільйон гривень або на 16,5 відсотків.

Зокрема, фізичні особи – єдинники спрямували до бюджетів 109,5 мільйонів гривень, сільгоспвиробники  - 23,8 мільйонів гривень, суб'єкти господарювання-юридичні особи – 16,8 мільйонів гривень.

У Мелітополі представники спрощеної системи оподаткування перерахували до місцевих скарбниць 104,9 мільйона гривень, бюджети Мелітопольського району поповнено на 29,3 мільйони, веселівські представники бізнесу спрямували до місцевих бюджетів 15,9 мільйонів гривень єдиного податку.

Нагадаємо, ставка єдиного податку для суб'єктів підприємництва першої групи спрощеної системи оподаткування становить до 10 відсотків від прожиткового мінімуму, для другої групи – до 20 відсотків від мінімальної зарплати, для третьої групи – п'ять відсотків від доходу або три відсотки від доходу за умови сплати податку на додану вартість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора