Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ВИСАДИЛИ АЛЕЮ НА ЧЕСТЬ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 02.11.2021 10:58
Кількість переглядів: 414

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ВИСАДИЛИ АЛЕЮ НА ЧЕСТЬ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Минулих вихідних в рамках загальнонаціональної толоки «Створюємо ліси разом» у Запорізькій області на території Крутоярівського лісництва державного підприємства «Запорізьке лісомисливське господарство» будо висаджено березову алею, присвячену захисникам та захисницям України.

Загальнонаціональна толока «Створюємо ліси разом» проводиться у співпраці з Акцією «Висадження дерев одним мільйоном людей за 1 добу» в рамках глобального проєкту Greening of the Planet.

У рамках програми Президента «Зелена країна» за 3 роки планується висадити 1 мільярд нових дерев, за 10 років - збільшити площу лісів на 1 мільйон гектарів.

Висадка дерев – стратегічно важливе завдання для кожного регіону. Цього року в України стартувала програма Президента «Зелена країна», в рамках якої за 3 роки буде висаджено 1 мільярд нових дерев, за 10 років - площа лісів збільшиться на 1 мільйон гектарів.

На території Запорізької області протягом року заплановано висадити декілька мільйонів дерев. Загальна площа нових лісових насаджень в цьому році має скласти понад 1000 гектарів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора