Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава КАЛИНОВСЬКОГО до Дня автомобіліста та дорожника України.

Дата: 31.10.2021 10:52
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Шановні водії, працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Щиро вітаю Вас із професійним святом!

     Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою та своїми традиціями. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь і гордість за свою професію є основними.

     Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаємо всіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви – на одній дорозі. Ваша робота має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей народного господарства. Саме від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить якість та своєчасність забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасне здійснення перевезень та безпека пасажирів.

     Бажаю щоб Ваша праця, шановні автомобілісти і дорожники, приносила Вам радість та задоволення, а кожен день, проведений за кермом, відкривав перед Вами нові перспективи. Щастя,  добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії,  міцного здоров’я,  подальшої успішної та безаварійної роботи.  Нехай усі дороги будуть рівними  і ведуть вас до успіху.

З повагою, сільський голова Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора