Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ВИЗНАЧЕНА ЦІНА ГАЗУ ДЛЯ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ У НОВОМУ ОПАЛЮВАЛЬНОМУ СЕЗОНІ

Дата: 18.10.2021 08:19
Кількість переглядів: 261

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Про укладання договорів на постачання природного газу бюджетними організаціями та установами Запорізької області розповів під час брифінгу голова облдержадміністрації Олександр Старух.

Днями на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області ситуація з постачанням природного газу бюджетним установам області була визнана надзвичайною ситуацією. Проте на сьогодні рішення знайдено.

На сьогодні підтверджена визначена меморандумом ціна природного газу за 1000 куб. м газу без ПДВ – 13 658,42 грн. Всього ціна газу за 1000 куб. м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу, становить 16 554 грн.

Зазначена в договорах ціна буде діяти до кінця 2022 року.

-         Ціна газу для комунальних закладів визначена. Це надає можливість бюджетним установам та організаціям області використовувати переговорну процедуру закупівлі та укласти договори на постачання природного газу в найкоротший термін. На сьогодні від керівників цих установ та голів місцевих громад залежить своєчасний початок та стале проходження опалювального сезону. Газу для всіх вистачить, в наших сховищах його достатньо. Наше головне завдання – щоб кожен заклад був з теплом, - наголосив Олександр Старух.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора