Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава КАЛИНОВСЬКОГО зі святом Покрови Пречистої Богородиці, Днем захисника та захисниці України і Днем українського козацтва

Дата: 14.10.2021 11:41
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

                                      Шановні жителі Чкаловської громади, захисники та захисниці України!

14 жовтня, день у якому переплелися три свята – день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та державне свято – День захисників і захисниць України, свята які знаменують давні українські традиції та сучасність.
Дорогі земляки! Прийміть щирі вітання з Днем захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!
День козацтва – це звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія та оберіг, а Божа Матір вважається заступницею і покровителькою Українського козацького війська, яка оберігала і надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.
Ми схиляємо голови перед мужністю українських захисників та захисниць, що перебувають нині на передовій захисту держави та безсмертним подвигом тих, хто заплатив найдорожчу ціну – власне життя, захищаючи краще майбутнє Батьківщини.Переконаний, що ви завжди будете з честю нести високе звання Захисника України.
Сердечно бажаю вам міцного козацького здоров’я, щастя, життєвих гараздів, злагоди, миру і спокою! Нехай любов до рідного краю й людська шана надихають вас на нові звершення у почесній і благородній справі - служіння народові України!
З повагою, сільський голова                                           Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора