Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ЦЬОГО РОКУ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ БУДЕ ОНОВЛЕНО ПОНАД 330 КМ ДОРІГ ДЕРЖАВНОГО ТА МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ

Дата: 07.10.2021 15:17
Кількість переглядів: 382

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У Запорізькій області триває реалізація програми Президента України «Велике будівництво». Вагому частину програми складає відновлення доріг національного та місцевого значення.

Зокрема, тривають роботи у Василівському районі на ділянці автодороги 0081135 Михайлівка - /Т-08-11/ (км 1+100 - км 16+500).

Зараз на об’єкті розпочато роботи з фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття, відфрезеровано 4 км, посилено дорожнього одягу 0,06 км. Наразі на об’єкті триває влаштування вирівнюючого шару з крупнозернистого щільного асфальтобетону. Роботи виконано на площі 1 500 м².

Цього року у Запорізькій області за програмою Президента України «Велике будівництво» буде відремонтовано 263 км доріг державного значення та приблизно 70,5 км доріг місцевого значення.

Станом на 4 жовтня відремонтовано понад 40 км місцевих доріг, це 54% від запланованого, тривають роботи на 6 об’єктах, в тому числі, на 2 штучних спорудах.

Одночасно триває планування ремонтних робіт на наступний рік – приймаються проєкти від територій, які готові ремонтувати свої дороги на умовах співфінансування з державою.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора