Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Шановні працівники освіти та ветерани освітянської ниви Чкаловської територіальної громади! Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем вчителя!

Дата: 01.10.2021 09:00
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Шановні працівники освіти та ветерани освітянської ниви
Чкаловської територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем вчителя!


       Праця учителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. Саме ви відкриваєте перед всіма нами планету знань, даєте перші незабутні уроки добра, чесності та справедливості, любові до батьків та рідної землі.
В цей святковий день прийміть щиру вдячність за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.
Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.
Щороку освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які привносять у роботу сучасні новації та з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів.
Тому також сьогодні особливі вітання педагогічним працівникам, які перебувають на заслуженому відпочинку. Низький уклін і вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість та знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення ВЧИТЕЛЯ – провідника вічних цінностей.
Нехай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!
Низький уклін Вам, дорогі вчителі!

З найкращими побажаннями, сільський голова Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора