Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Святкування Дня села Гоголівка.

Дата: 28.09.2021 12:41
Кількість переглядів: 244

25 вересня яскравим дійством стало святкування Дня села Гоголівка.
В цей день, село радо зустрічало гостей біля Центру культури та дозвілля. На народні гуляння зібралися чи не всі жителі від малого до великого. Аматори сцени продемонстрували неймовірний концерт. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, танці, з щирим привітанням звертались до присутніх.
Село Гоголівка-квітуче і красиве. Але справжньою окрасою його є люди. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, та спільні зусилля кожного і створюють неповторний образ сіл Гоголівка та Мусіївка. Адже успіх села – це перш за все успіх його жителів, працелюбних, добрих і чесних людей. Це працівники дитячого садочка, ФАПу, бібліотеки, поштового відділення та торгівлі, яким під час свята висловлена щира подяка за їхню щоденну, нелегку працю.
Також на святі вітали найменшого жителя, першокласників, вчителів, водія шкільного автобуса, спортсменів, багатодітні родини та людей похилого віку. Дякували працівникам за наведення чистоти та порядку на території Гоголівського старостинського округу.
Зі святом односельців та гостей привітали заступник сільського голови О.Г. Кривко та староста Гоголівського старостинського округу І.В.Мандик, які побажали усім присутнім щастя, здоров’я, тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.
Після закінчення урочистої частини всіх присутніх гостей частували смачним пловом.
Розваг вистачало для кожного, адже упродовж свята розігрувалася лотерея, гомонів ярмарок, для дітей безкоштовно працював атракціон гірки, пригощали солодкою ватою. Свято продовжилося запальною дискотекою під живу музику.
Висловлюємо щиру подяку всім небайдужим жителям села за надану матеріальну допомогу у проведенні свята. Головними спонсорами були депутати Чкаловської сільської ради Гоголівського старостинського округу Малов В.М. та Заторський В.В., фермер Тринів Л.М., ТОВ «Агрофірма «Зелений Гай», Чкаловська сільська рада. Нехай Ваша доброта повернеться і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості та щастя!
Жителів та гостей нашого села порадував феєрією святковий феєрверк за сприяння депутата Малова Віктора Миколайовича.
Тож нехай і надалі процвітає село Гоголівка. Народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А жителі села, будуть робити все від них залежне, аби село жило і процвітало.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора