Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

В ЗАПОРІЖЖІ ВІДБУЛОСЯ ВРУЧЕННЯ НАГОРОДИ «БАТЬКО РОКУ» серед нагороджених мешканець с. Новоуспенівка, Мелітопольського району, начальник служби у справах дітей Чкаловської територіальної громади Дмитро Овчарчин, в номінації батько року – представник о

Дата: 20.09.2021 16:00
Кількість переглядів: 297

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В ЗАПОРІЖЖІ ВІДБУЛОСЯ ВРУЧЕННЯ НАГОРОДИ «БАТЬКО РОКУ»

 

17 вересня 2021 року представники обласної влади урочисто привітали та нагородили переможців обласного конкурсу «Батько року», що приурочений до Дня батька, який в Україні відзначається у третю неділю вересня. Конкурсна комісія із 70 учасників визначила 48 кращих чоловіків.

З вітальним словом до переможців звернувся заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Руслан Шиханов.

Шановні чоловіки! З 2009 року українське суспільство приєдналося до міжнародної спільноти, яка відзначає Всесвітній день батька та виявляє свою єдність і особливу повагу цим загальнолюдським, сімейним та державним цінностям. В рамках реалізації Комплексної обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей, сімейної та гендерної політики та протидії торгівлі людьми на 2017-2021 роки, вже п’ятий рік поспіль в нашій області проводиться обласний конкурс «Батько року».

Голова Запорізької обласної ради під час зустрічі із переможцями конкурсу «Батько року» Олена Жук наголосила - як жінка, як мама, як донька, я щиро дякую кожному з вас за те, що ви робите для своїх дітей. Мати постійний зв'язок з дитиною, в якому б віці вона не була, - надзвичайно важливо. Ваш щоденний батьківський труд дає надію, що в Запорізькій області зростатимуть щасливі і успішні діти.

Претендувати на звання “Батько року” можуть чоловіки, які своєю діяльністю здійснюють значний внесок у розвиток державотворення, економіки, освіти, культури, спорту, є лідерами в різних галузях, впливають на громадське життя області.

Вітаємо вас! Пишаємося вами! Бережіть і захищайте родинне щастя! Нехай ваша сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких баталій, які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я вам, успіхів та надійного тилу, - зазначив Руслан Шиханов, вітаючи переможців.

Серед нагороджених мешканець с. Новоуспенівка, Мелітопольського району, начальник служби у справах дітей Чкаловської територіальної громади Дмитро Овчарчин, в номінації батько року – представник органів місцевого самоврядування.

 

Довідково.

В Україні День Батька стали офіційно відзначати з 2019 року з метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту родини як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей.

У Запорізькій області обласний конкурс «Батько року» проводиться в рамках виконання Комплексної обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей, сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми на 2017-2021 роки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора