Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Святковий футбольний турнір до 100 - річчя села Калинівка.

Дата: 16.09.2021 13:45
Кількість переглядів: 391

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Святковий футбольний турнір до 100 - річчя села Калинівка.

11 вересня 2021 року село Калинівка Чкаловської сільської територіальної громади відзначило столітній ювілей, традиційно кожного року на території села Калинівка, проходить футбольний турнір, але цього року він був особливим, святковим.
З самого ранку, на території стадіону зібрались місцеві жителі та гості від старого до малого, справжні вболівальники футболу.
У рамках святкування відбувся матч між молодіжними командами с. Калинівка - с. Велика Білозерка (Василівського району).
Продовжили футбольний турнір команди-ветеранів села Калинівка, Запорізького «Металурга» м.Запоріжжя, смт Нижні Сірогози (Херсонської обл.) та збірною Веселівського району, традиційно присвятивши матч, пам'яті калинівських спортсменів.
Учасникам турніру були вручені кубки та подарунки.

Та перемога в цій грі – не головне! Ця гра стала чудовим приводом для спілкування односельців і гостей села, згадати минулі часи, і просто у добре провести цей особливий день у святковій та дружній атмосфері.
Цього дня, до села завітали гості, які стали приємним сюрпризом для місцевих жителів Калинівки, це Леонід Ключик і Григорій Негірєв, Віктор Трегубов і Володимир Хохлов, Іван Богатир і Владислав Захарченко, Євген Пісоцький і Юрій Слабишев, Володимир Собко і Павло Бовкун, Кирило Лобанов і Олександр Бачар.
Приємно було бачити серед почесних гостей, Голову районної ради Сергія Призму, голову Чкаловської сільської ради Станіслава Калиновського, депутата Чкаловської сільської ради Андрія Шкрум, ветерана гри Віталія Максимчука.
Пам’ятні подарунки від директора ГФК «Металург», вихідця смт Веселе – Максима Лупашко були передані любителям футболу Калинівки представнику в обличчі Юрія Остроконя. Почесну місію виконав Павло Бовкун.

Спеціальним подарунком – книгою «Зірки запорізького «Металурга» був відзначений і вболівальник, історик футболу Володимир Миколайович Карнаухов.
Від імені депутатського корпусу Мелітопольської районної ради та за дорученням Народного депутата України Сергія Мінько, привітав зі 100 -річчям від дня утворення села Калинівка, голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма.
І не менш приємним моментом, став урочистий обід в шкільній їдальні Калинівської загальноосвітньої школи, де в затишній та дружній атмосфері
пролунала легендарна пісня «Команда молодости нашей».
Завдяки спільній допомозі усіх зацікавлених і під вправним керівництвом Юрія Остроконя та його спортивним однодумцям – Футболу в Калинівці бути!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора