Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Віковий ювілей села Калинівка!

Дата: 15.09.2021 10:48
Кількість переглядів: 441

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Віковий ювілей Калинівки!
У рамках святкування 100 - річчя села та дня фізичної культури і спорту, відбувся традиційний футбольний турнір "Пам'яті калинівських спортсменів". В змаганнях взяли участь молодіжні команди сіл Калинівка та Велика Білозерка, які зіграли між собою. А також на майданчику зустрілися ветерани футболу з Веселівщини, Нижніх Сірогоз (Херсонської обл.) та команда "Металург" Запоріжжя.
На відкритті заходу з вітальним словом до учасників звернулися: організатор турніру Юрій Остроконь, сільський голова Станіслав Калиновський, депутат сільської ради Андрій Шкрум, ветеран веселівського футболу Віталій Максимчук та капітан команди" Металург" Леонід Ключик. Вболівальники, яких було в цей день чимало на стадіоні, 100 відсотків, не пожалкували, що завітали у гості. Адже, в кожному матчі футболісти демонстрували безкомпромісну, цікаву та змістовну гру, незважаючи на товариський статус турніру. Нагороди кращі гравці та переможці наших змагань отримали з рук голови Мелітопольської районної ради Сергія Прийми, який привітав всіх жителів села та учасників зі святом.
Не залишилися без подарунків і юні Калинівські спортсмени, які передав їм президент МФК"Металург" Запоріжжя Максим Лупашко, а вручив їх беззмінний, капітан, ветеран Запорізького футболу Леонід Ключик.
Турнір закінчився, а святкування продовжилось, веселими та цікавими розвагами для дітлахів які забезпечили їм аніматори з міста Мелітополь з програмою "Лялька Лол і Among us". Ввечері, жителі та гості села завітали до сільського Будинку культури на святковий концерт. Гарний настрій їм забезпечували ведуча- Владислава Корж, аматорський колектив"Калинка" в складі: Тетяна Корж, Ольга Волкова, Наталя Мироненко, Галина Білан, Валентина Лісовіна, Людмила Пух, Тетяна Маковійчук, Микола Марченко, Ірина Остроконь. Солісти - Святослав та Софія Соболєви, Маргарита Ахременко. Гумористи - Григорій Корж, Оксана Полякова та Людмила Пух. Дитячий та дорослий танцювальні колективи - Руслана Куриленко, Софія Корж, Ілона Марченко, Ангеліна Корж, Марія та Лілія Леонтьєви, Галина Корж, Христина Ахременко, Юлія Маня, Рагімова Олена та танцювальний колектив "Атмосфера".
З теплими словами до глядачів у залі звернулися голова Чкаловської ОТГ Станіслав Калиновський та староста села Галина Корж. Багато односельців отримали цінні подарунки. Це найстарші та наймолодший жителі села, сама молода сім'я, багатодітна сім'я, ювіляри, тощо. Особливості святу, додав яскравий та незабутній феєрверк, який став справжнім сюрпризом для всіх присутніх жителів та гостей села, організаторами цього яскравого дійства стала молодь села Калинівка, яка зібрала кошти та придбання справжньої окраси святкового дійства. Гуляння продовжилось святковою дискотекою, приємним спілкування, піднесеним настроєм.
Всі заходи, проведенні протягом дня, стали можливими завдяки фінансовій підтримці фермерів, підприємців, простих жителів села, а саме: Маловічко М.І.,Шкрум А.П., Шкрум С.П., Шкрум П.П., Марченко М.М., Діхтяр Є.А., Сахно О.І., Сахно Ю.М., Сахно П.М., Бобрик С.В., Каба Ю.В., Дінець Ф.Д., Потапенко С.П., Патенко В.П., Пугач Г.І., Степанюк О.Ю., Остроконь А.В., Корж О.П., Лісовін С.М., Остроконь Ю.В., Оришака А.О., Маловічко І.А., Павелко І.П., Лук'янченко І., а також, керівництво та депутатський корпус Чкаловської сільської ради. Окрема подяка співробітникам відділу поліції Овдієнку С. М. та Лубяній Н.В.
Завдяки спільним зусиллям усіх, хто долучився до організації та проведення, свято вийшло чудовим та незабутнім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора