Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольці та веселівці  спрямували до державного бюджету більше 39 мільйонів гривень військового збору  

Дата: 19.08.2021 08:32
Кількість переглядів: 231

Фото без опису 

Мелітопольці та веселівці  спрямували до державного бюджету більше 39 мільйонів гривень військового збору

 

За сім місяців платники Мелітопольщини та Веселівщини перерахували до державного бюджету 39 мільйонів 493 тисячі гривень військового збору. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились більше, ніж на 7 мільйонів гривень або на 23 відсотки.

Цього року середньомісячна сплата зросла на 1 мільйон і склала понад 5 мільйонів.

Лише у липні до бюджету перераховано 6 мільйонів 246 тисяч гривень військового збору, це на 1,4 мільйона гривень або на 29 відсотків більше, ніж торік.

З початку року суб'єкти господарювання і мешканці м. Мелітополя спрямували  до державної скарбниці 27,7 мільйонів гривень, від платників Мелітопольського району надійшло 8,3 мільйони, веселів ці перерахували на підтримку української армії 3,4 мільйони гривень.

Нагадаємо, військовий збір, ставка якого становить 1,5 відсотка, утримується з доходів, які оподатковуються податком на доходи фізичних осіб відповідно до статті 168 Податкового кодексу України. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора