Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ЗА КОШТИ УРЯДУ НІМЕЧЧИНИ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ БУДУТЬ ОНОВЛЕНІ ЛІКАРНІ

Дата: 04.08.2021 13:53
Кількість переглядів: 269

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Як повідомила присутнім на нараді координаторка вакцинальної кампанії в області Марина Колерова, в регіоні зроблено понад 117 тисяч щеплень. З них повністю завершили курс вакцинації 66 тисяч людей. Щодня медики роблять близько 5 тисяч щеплень, але потужності медичної системи дозволяють робити до 11 тисяч.

Очільник області, коментуючи цю статистику, наголосив, що низькі темпи вакцинації - це явна ознака поганої організації роботи на територіях. 

- Вакцин достатньо. Всі вони ефективні та якісні. Але ми продовжуємо спостерігати  низькі темпи вакцинації, зокрема, наших освітян. По області в цій категорії щеплено менше 20 відсотків, але в той же час наші сусіди мають показники від 40-50 відсотків. У нас що, різні вчителі?  Ні. Вся проблема в якості організаційної роботи на місцях. Тому необхідно з керівниками громад напрацювати чіткі графіки вакцинації. Крім того, всі центри та пункти вакцинації мають працювати щоденно. Громадяни повинні мати змогу зробити своєчасно життєвоважливе щеплення, -  звернувся до керівників райдержадміністрацій Олександр Старух. 

Посадовець окремо наголосив на тому, що за рішенням Уряду освітні заклади, де вакциновано менше 80 відсотків персоналу, не розпочнуть роботу в новому навчальному році. І це не рекомендації, а чітке завдання влади. 

- Люди мають турбуватися про своє здоров’я та безпеку інших. Вакцинація - це нормальна практика. В усьому світі люди роблять щеплення проти COVID-19. Понад 80 відсотків лікарів уже його зробили. Також працівники ОДА пройшли вакцинацію і все гаразд, жодних негативних наслідків. Тому прошу відповідально поставитися до цього питання і своєчасно зробити щеплення, -  звернувся до громадян Олександр Старух.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора