Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Увага! На території Чкаловської ТГ триває ВАКЦИНАЦІЯ проти Covid-19!

Дата: 31.07.2021 11:27
Кількість переглядів: 359

За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров'я, вакцинація - один з найбільш економічно вигідних способів уникнути хвороби, який запобігає смертності від хвороби Covid-19 та допомагає перенести захворювання у легкій формі. Цю позицію поділяють уряди більшості країн світу, які вже проводять масову вакцинацію населення проти коронавірусу.

Завдяки вакцинації у світі побороли такі захворювання як віспа, поліомієліт, кір, малярія, тощо. Єдиний шлях побороти епідемію Covid-19 - це провести масову вакцинацію населення.

Чкаловська сільська рада та Чкаловська амбулаторія ГПСМ закликають населення зробити щеплення проти коронавірусу. Наразі є в наявності вакцина КОРОНОВАК (Китай). Запис на щеплення проводиться по телефону 098 365 39 67. Для зручності є можливість зареєструватися на щеплення у медичних сестер у сільських пунктах здоров´я громади.

Є можливість отримати вакцину інших виробників, для цього необхідно зібрати групу не менше 50 чоловік, до якої виїде мобільна районна або обласна бригада медиків.

Усі, хто вже зробив щеплення, перенесли його легко та майже без симптомів. Масова вакцинація населення дасть змогу знизити рівень захворюваності до мінімального, а це значить, що не доведеться зачиняти школи, дитячі садки, будинки культури та зупиняти транспорт.

Не зволікайте! Це може врятувати життя Вам і Вашим рідним!

 

Сільський голова Чкаловської сільської ради

 

Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ

Головний лікар Чкаловської АГПСМ

 

Віктор ДУШКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора