Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

КУ «Центр надання соціальних послуг» Чкаловської сільської ради висловлює щиру подяку релігійній громаді християнської церкви повного Євангелія «Жива віра» в особі Папазяна Сергія Володимировича за надану гуманітарну допомогу від організації «OST-Hel

Дата: 08.07.2021 11:09
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, щиросердні дії, співчуття та милосердя не втрачають своєї цінності.
Постійна готовність прийти на допомогу, тим хто її потребує є незмінною і великого коштує. Приємно усвідомлювати, що є у нас люди, чиї серця, наміри спрямовані на творіння добра та віри в краще майбутнє.
Ваша допомога - це неоціненний внесок, а також відчуття підтримки знедолених та нужденних. Адже для Вас – це краплина уваги, а для людей, які знаходяться в скруті - океан доброти, для Вас це миттєвий порух душі, а для них невимовне почуття вдячності, для нас це хвилини, а для них - можливо (для когось) останні миті зігріті Вашою турботою і теплом Вашого серця.
КУ «Центр надання соціальних послуг» Чкаловської сільської ради висловлює щиру подяку релігійній громаді християнської церкви повного Євангелія «Жива віра» в особі Папазяна Сергія Володимировича за безкорисно надану гуманітарну допомогу від організації «OST-Help» ДАНІЯ.
Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.
Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора