Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

СКОРО ВІДКРИТТЯ ЦНАПу

Дата: 20.04.2021 18:00
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

Центр надання адміністративних послуг невдовзі відкриється у Чкаловській територіальній громаді.

Тривають підготовчі роботи до відкриття ЦНАПу. Зручно розташованій у самому центрі села Чкалове – тут, у реконструйованому приміщенні колишньої колгоспної контори розташовано ЦНАП та сільська рада. Вже затверджено перелік послуг, які надаватиме ЦНАП, персонал пройшов навчання – всі чекають лише урочистого відкриття.

В рамках четвертого раунду Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою» громада отримала допомогу у створенні сучасного ЦНАП – навчання працівників установи та старостинських округів, меблі, комп’ютерну техніку, систему е-документообігу «Вулик». За рахунок місцевого бюджету здійснено реконструкцію будівлі, ремонт приміщень, безперешкодний доступ МГН до приміщень, велосипедну стоянку.

У зв’язку з пандемією COVID 19, для безпеки і здоров’я персоналу та споживачів послуг від  Програми «U-LEAD з Європою» отримано набір маркування, розроблений експертами напряму з покращення якості надання адміністративних послуг, який допоможе ЦНАП безпечно організувати простір для співробітників та відвідувачів. 

Відкриття власного ЦНАП дозволить нам забезпечити для мешканців громади зручні і доступні адміністративні послуги. Щоб максимально наблизити адміністративні послуги для усіх мешканців громади, створено віддалені робочі місця у с. Зелений Гай, с.Гоголівка, с.Калинівка, с.Корніївка, де люди зможуть отримати той самий перелік адміністративних  послуг не виїжджаючі зі свого села.


Головний спеціаліст

Інна ОВДІЄНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора