Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 23.03.2021 07:45
Кількість переглядів: 650

      Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Чкаловська сільська рада  Мелітопольського району Запорізької області місце, яка знаходиться за адресою: с. Чкалове, вул. Чкалова, 27, Мелітопольського району Запорізької області, т: 74 – 5 – 31,   оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  безстроково:

 Головного спеціаліста з питань житлово-комунального господарства загального відділу. 

 

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів  на посаду: громадянство  України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче магістра та спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або державній  службі не менше 1 року або стаж роботи  в інших сферах управління не менше 3 років, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.  

        

      Особи, які   бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

1. Заяву  про  участь  у  конкурсі .

2. Заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними  додатками. 

3.  Дві  фотокартки  розміром  4х6 см.  

4. Копії  документів  про  освіту,  про  підвищення  кваліфікації, присвоєння  вченого  звання, присудження  наукового  ступеня. 

5.  Електронну декларацію  про  майно, доходи, витрати  і  зобов’язання  фінансового  характеру  за  2020  за  формою,  передбаченою   Законом  України  «Про  засади  запобігання  корупції». 

6.  Копію  паспорта.

7.  Копія  довідки  про  присвоєння  ідентифікаційного  номера. 

18. Копію  військового  квитка (для  військовослужбовців або  військовозобов`язаних).

 

Документи  приймаються  протягом 30 днів з дня публікації  цього  оголошення.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці   звертатися за телефоном:   0974943752

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора