Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава КАЛИНОВСЬКОГО з 8 БЕРЕЗНЯ.

Дата: 05.03.2021 17:16
Кількість переглядів: 1256

Фото без опису

ДОРОГІ ЖІНКИ!

 

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Це свято є символом усього, що є в світі найсвітлішого – добра, кохання, радості та тепла. Адже Ви жінки, як і весна, несете у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність, проявляючи при цьому, справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність невтомно працюючи в усіх сферах життєдіяльності. Дорогі  наші матері, сестри, дружини, доньки, колеги, Ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави.

Від всієї душі бажаю Вам здоров’я, кохання, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день Вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт! Щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для Вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями.

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна завжди живе у Вашому серці, щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай Вам забезпечать ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви. Міцного здоров’я Вам та Божого благословення у всьому.

 

 

З повагою,

сільський голова  Станіслав Калиновський, депутатський корпус Чкаловської сільської ради та виконавчий аппарат Чкаловської ОТГ

 

        

                                                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора