Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Детінізація обігу земель: в Мелітополі створено робочу групу з проведення інвентаризації земель міста

Дата: 27.02.2021 10:12
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Нещодавно відбулося засідання робочої групи з проведення інвентаризації земель на території міста Мелітополя, створеної відповідно до розпорядження Мелітопольського міського голови.

Захід відбувся під головуванням Мелітопольського міського голови Івана Федорова, за участю начальника Мелітопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Олександра Зюзіна,  керівництва державних відомств міста та правоохоронних органів.

Відкриваючи засідання міський голова акцентував увагу на важливості функціонування створеної робочої групи, що сприятиме виявленню порушень земельного законодавства, зокрема, фактів захоплення і незаконного використання земельних ділянок, нецільового використання земельних ділянок комунальної форми власності суб’єктами господарювання на території міста Мелітополя.

Іван Федоров не оминув увагою і питання інвентаризації об’єктів житлової/нежитлової нерухомості щодо виявлення об’єктів, які не оподатковуються у зв’язку з відсутністю їх державної реєстрації.

Крім цього, міський голова наголосив на продовженні скоординованої роботи органів влади, контролюючих і правоохоронних структур з детінізації ринку праці та легалізації трудових відносин.

Під час засідання було наголошено на необхідності посилити взаємодію органів місцевого самоврядування, податкової служби, державних структур міста та правоохоронних органів, адже ефективне впровадження прозорого моніторингу земель, об’єктів нерухомості, детінізація зайнятості населення позитивно вплине на наповнення бюджету Мелітопольської громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора