Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Сільський голова Станіслав Калиновський провів зустріч із мешканцями Гоголівського старостинського округу

Дата: 22.02.2021 17:48
Кількість переглядів: 736

Фото без опису

19 лютого 2021 року Чкаловський сільський голова Станіслав Калиновський відвідав територію Гоголівського старостинського округу. Зустріч із мешканцями відбулася за участю старости Ірини Мандик, депутатів сільської ради Віктора Малова та Володимира Заторського та дільничного офіцера поліції Наталії Лубяної.

На зустріч із головою мешканці села Гоголівка підняли найбільш болючі питання для їх території. Першочергово було обговорено питання оформлення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та будівництва та обслуговування житлових будинків, приведення у відповідність до вимог чинного законодавства державних актів на земельні ділянки, порядок та терміни оформлення.

На зібранні директор КП «Вікторія – 1» Костянтин Кушнір докладно розповів проте, як і коли буде розпочато заміну центрального водогону та порядок підключення кожного домогосподарства. Підтримуючи питання заміни зношеного центрального водогону депутат сільської ради Володимир Заторський запропонував мешканцям об´єднатися та організувати закупівлю лічильників, кранів з хомутами за оптовими цінами.

Медична сестра, яка працює у місцевому пункті здоров´я, Тетяна Василенко порушила питання утримання пунктів здоров´я у селах Гоголівка та Мусіївка. А депутати Малов та Заторський запропонували перемістити пункт здоров´я приміщення у колишньої Гоголівської школи, відремонтувати та утеплити його.

Користуючись нагодою, дільничний офіцер поліції Наталія Лубяна доповіла про свої повноваження на території громади, надала рекомендації щодо дій у ситуаціях коли необхідна допомога правоохоронних органів та залишила усім присутнім свій контактний телефон.

 

Секретар сільської ради Ірина БАБИЧ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора