Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 13.02.2021 16:25
Кількість переглядів: 3279

Фото без опису

Кожного року історія все далі історія віддаляє нас від вогняних років  афганської війни, війни, яка тривала десять років, і принесла смерть тисячам українських родин.

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з Афганістану.

Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках».

На території Чкаловської громади проживає 15 учасників бойових дій на території інших держав. Напередодні свята працівники відділу із соціальної роботи привітали їх особисто та вручили продуктові набори.

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку!

Честь і слава вам, шановні ветерани Афганістану! Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв.

Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста.

З вдячністю звертаюсь до тих, хто живе поряд з нами.

Від усього серця бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

З повагою, сільський голова С.КАЛИНОВСЬКИЙ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора