Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Ми – за безпечний Інтернет!

Дата: 12.02.2021 16:59
Кількість переглядів: 710

Цікаво і змістовно в КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів» пройшов тиждень «Я – за безпечний Інтернет», в рамках якого бібліотекарем школи Вініченко С.Л. оформлено інформаційний стенд «Про безпечний Інтернет», класними керівниками проведено виховні години для  учнів 5-11 класів «Створюй, спілкуйся та поважай: Кращий Інтернет починається з тебе».

Оформлено фотозону.  

Один із днів тижня був присвячений перегляду учнями 1-11 класів відеороликів, мультфільмів, презентацій на тему «Правила Інтернет-безпеки і Інтернет-етики для дітей і підлітків».

         Вчитель образотворчого мистецтва Щербакова А.Г., разом з учнівською радою, організували виставку малюнків учнів 1-4 класів «Інтернет очима дітей», учні 5-8 класів підготували плакати «Загрози в Інтернеті», а учні 9-11 класів - буклети "Безпечний Інтернет починається з тебе!».

         9-го лютого, саме в День безпечного Інтернету, учнівською радою, разом з педагогом-організатором Канюкою Т.Д., організовано і проведено флешмоб «Ми за безпечний Інтернет», під час якого учні школи взяли участь в інтерактивній грі «Я – за безпечний Інтернет» та мали змогу перевірити свої знання щодо безпечності роботи в Інтернеті. Більшість батьків учнів у цей день, о 18.00, під'єднались до шкільного флешмобу «Моя родина – за безпечний Інтернет». Одночасно переглянули відеоролик про загрозу в Інтернеті більш як 60 сімей.

         Підсумком тижня стало анкетування учнів щодо безпечного Інтернету. За його результатами було виявлено, що більшість учнів мають певні проблеми, пов’язані з надмірним захопленням Інтернетом. Практичний психолог Роїк Л.І. надала поради, як скорегувати час проведення в Інтернеті, нагадала правила безпечного користування Інтернетом.

         Дякуємо всім, хто готував і брав участь у заходах тижня.

                                                                                       

                                                Заступник директора з виховної роботи Олена Овчар



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора