Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Висловлюємо подяку Папазяну С.В.

Дата: 26.01.2021 15:57
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Адміністрація  та жителі Чкаловської ОТГ висловлюють щиру вдячність Веселівській ХЦ «Жива віра» в особі Папазяна С.В. за надання гуманітарної допомоги.  Ми отримали: одяг для дорослих, дитячій одяг, дитяче взуття, взуття для дорослих, дитячі ковдри, подушки, іграшки та речі домашнього вжитку, дитячій візочок.

         Допомогу отримали   сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, також  малозабезпечені та люди похилого віку.

         Своєчасним було забезпечення гумовим взуттям старост, листонош, соціальних робітників, працівників агропромислового комплексу громади.

         Чкаловська сільська висловлює Вам свою щиру подяку за роботу з надання благодійної допомоги для потребуючих багатодітних, малозабезпечених сімей, одиноких матерів.

У період кризи особливо важливо Ваше прагнення зробити непросте життя малозабезпечених сімей більш захищеним. Нам добре відомо, як багато добрих і хороших справ Ви робите для людей. Ваша доброта і увага до потреб дітей заслуговує поваги!   

Ми цінуємо співробітництво з Вами, розуміння насущних  проблем, чуйність, своєчасну допомогу, та маємо надію на подальшу плідну співпрацю. Бажаємо Вам і всьому Вашому колективу невичерпної енергії, здоров’я і благополуччя.

 

З повагою                                   Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора