Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Розпочав роботу новий склад Чкаловської сільської ради

Дата: 26.11.2020 14:16
Кількість переглядів: 802

Фото без опису

24 листопада 2020 року Чкаловська сільська територіальна виборча комісія скликала першу сесію Чкаловської сільської ради нового складу. Голова виборчої комісії Тетяна Канюка доповіла про результати  проведених виборів. Доповідач зазначила, що сільська виборча комісія визнає вибори, які пройшли 25 жовтня 2020 року на території об´єднаної громади, такими що відбулися та відповідають вимогам чинного законодавства, а також визнає повноваження новообраних депутатів та сільського голови.   Голова комісії привітала депутатів з обранням, побажала їм міцного здоров’я, наснаги та натхнення в роботі, служити вірою і правдою на користь мешканців Чкаловської об´єднаної громади.  В урочистій обстановці кожному із 20 присітніх депутатів було вручено посвідчення та нагрудний значок. Наступним голова виборчої комісії доповіла, що  переважною більшістю голосів на посаду сільського голови переобрано Калиновського Станіслава Васильовича. Вона побажала переможцю наснаги в роботі, віри, оптимізму, працювати ще краще на благо мешканців громади, а також вручила посвідчення та нагрудний значок сільського голови.

Для подальшої роботи сесії Канюка Тетяна передала повноваження сільському голові Чкаловської сільської ради Калиновському Станіславу Васильовичу.

Беручи в черговий раз віжки правління у свої руки Станіслав Калиновський подякував усім своїм виборцям, новообраним депутатам та депутатам попереднього скликання, трудовому колективу за виказану довіру та пообіцяв докласти усі свої вміння та зусилля для покращення життя у громаді.  Окремо сільський голова зауважив, що країна наразі переживає не найкращі свої часи, є безліч проблем і у Чкаловській ОТГ, які необхідно вирішувати, приймаючи подекуди і непопулярні рішення. Сільський голова висловив надію, що новообраний склад ради, разом із ним, візьме на себе всю повноту відповідальності за управління громадою.

Наступні питання черги денної розглядалися швидко і злагоджено, прийняли до відома інформацію голови Чкаловської сільської територіальної виборчої комісії про підсумки виборів, утворили лічильну комісію для проведення таємного голосування, щодо обрання секретаря сільської ради, так само злагоджено провели і процедуру голосування. Більшістю голосів на посаду секретаря сільської ради обрано депутата по виборчому округу № 3 Бабич Ірину Григорівну. Враховуючи побажання депутатів бути членом тієї чи іншої профільної комісії, утворили три постійні комісії сільської ради, рішення про які прийнято одноголосно.

Перша сесія Чкаловської сільської ради залишається відкритою, її друге пленарне засідання призначено на 03 грудня 2020 року. На ньому планується призначити старост, заступників сільського голови, утворити виконавчий комітет сільської ради та вирішити ряд інших бюджетних та земельних питань.

У новому складі депутатського корпусу сільської ради є представники різних професій, педагоги, аграрії, приватні підприємці, домогосподарки. Різноманітність вмінь і поглядів повинно позитивно вплинути на подальшу роботу нового складу ради. Сьогодні просто висловлювань на сесії вже замало,  представники народу повинні бути ініціаторами, вкладати в роботу не тільки  ідеї, а ще й власні зусилля, а подекуди і власний кошт. Депутат повинен чітко розуміти, що майже кожна існуюча проблема потребує фінансового вирішення. А це означає, що одною із головних завдань у подальшому - це справедливий розподіл та раціональне використання коштів бюджету громади. Це дасть нам змогу значно покращити стан об’єктів соціально-культурної сфери, підвищити рівень благоустрою сіл громади.  

Попереду ще багато завдань: завершення заміни водопроводу у с.Калинівка, заміна центрального водогону у с.Гоголівка, ремонти доріг, ремонти об´єктів соціально-культурної сфери, сільських пунктів здоров´я, продовження облаштування вуличного освітлення сіл громади, тощо. Загалом налаштованість новообраних депутатів на подальшу роботу вселяє надію на те, що разом нам  вдасться якщо не все, то вже точно немало.

 

Секретар сільської ради

 Ірина Бабич



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора