Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Відкрито поліцейську станцію на території Чкаловської ОТГ.

Дата: 04.11.2020 17:14
Кількість переглядів: 1201

Фото без опису

30 жовтня 2020 року в рамках проекту «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ» на території Чкаловської об´єднаної територіальної громади відкрито поліцейську станцію на якій постійно працює дільничний офіцер поліції, закріплений за Чкаловською ОТГ. До роботи в громаді приступила  майор поліції Наталія Лубяна, яка має 18 років стажу у правоохоронних органах, пройшла серйозну фахову підготовку та перемогла під час жорсткого відбору з-поміж багатьох претендентів. Наталія Володимирівна одна із чотирьох жінок-поліцейських, які змогли пройти усі випробування конкурсу, здати успішно іспити та отримати сертифікати.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Для реалізації проекту сільська рада облаштувала на поліцейській станції для дільничного офіцера поліції робочий кабінет та кімнату відпочинку меблями, новою комп´ютерною технікою та побутовими приладами.

         Поліцейську станцію відкрили тимчасово виконуючий обов'язки  заступника начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Запорізькій області майор поліції Руслан Науменко, інспектор сектору взаємодії з громадами УПД ГУНП в Запорізькій області майор поліції Олексій Загребельний та сільський голова Станіслав Калиновський, які представили дільничного офіцера поліції, побажали їй успіхів у подальшій  роботі.

         Лубяна Наталія, під час відкриття станції, запевнила усіх присутніх, що докладе максимум своїх зусиль для надання своєчасних, кваліфікованих поліцейських послуг.

На плідну співпрацю із Лубяною Н.В. сподівається і відділ із соціальної роботи сільської ради, оскільки її присутність необхідна під час проведення профілактичної роботи у неблагополучних сім´ях.

 Відсьогодні мешканці Чкаловської громади можуть звертатися до дільничного офіцера поліції у разі порушення їх прав.

         Поліцейська станція Чкаловського відділення поліції Мелітопольського відділу поліції ГУНП у Запорізькій області знаходиться за адресою: с. Чкалове, вул. Чкалова, 29 А  (у приміщенні будівлі сільського Будинку культури с.Чкалове).

Головний спеціаліст сільської ради

Інна ОВДІЄНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора