Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Із вдячністю за роки праці

Дата: 29.09.2020 11:27
Кількість переглядів: 627

Більшості людей здається, що професія бібліотекара полягає в тому, щоб просто взяти з полиці книжку і видати її читачеві, а працювати у бібліотеці зможе кожен. Але це зовсім не так. Професія бібліотекара вимагає знань, любові до літератури, до книжки, уміння спілкуватись із людьми та уміння закласти у душу читача цікавість та бажання читати. Адже сьогодні у пору розвитку сучасних технологій, коли діти та молодь віддає перевагу новітнім гаджетам, дуже важливо зацікавити їх та привити любов до книжки.

Сьогодні у бібліотечній справі залишаються лише ті, хто має покликання до цієї професії, любить її, цінує,  які на ділі, а не словах доводять  відданість духовній культурі. А мова сьогодні іде про Гановську Наталію Петрівну, яка 41 рік віддала Чкаловській сільській бібліотеці, а у вересні цього року вийшла на заслужений відпочинок.

         Наталія Петрівна справжній фахівець своєї справи, за час її роботи  бібліотека  стала зеленим оазисом, різнобарвною домівкою для книг, місцем, де можна відпочити душею. Скрізь на полицях цікаві поробки, зроблені її руками, які завжди приваблювали дітей, вказівники допомагають швидко знайти відповідну тематику, а Наталія Петрівна завжди порадить щось нове та цікаве. Ідучи зі школи, до бібліотеки, юрбами ходили діти, вони полюбляли повештатись серед стелажів, все роздивитись та обов'язково ішли додому із цікавими книжками. Не забувала бібліотекар і за своїх читачів, які за станом здоров'я не могли прийти до бібліотеки, з усіма підтримувала телефонний зв'язок, а книжки, які вони замовляли приносила їм додому сама.

         Саме таких відданих своїй справі людей не вистачає у наш час. Чкаловська сільська рада, читачі бібліотеки дякують шановній Наталії Петрівні за її працю, бажають їй міцного здоров'я, миру, достатку, спокою у душі, відпочити та присвятити час собі, своїй родині і своїм захопленням. Нехай попереду будуть довгі роки життя, наповнені відпочинком та приємними емоціями.

Секретар сільської ради

Ірина БАБИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора