Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

В Запорізькій області у вересні буде проходити «Місячник зайнятості молоді».

Дата: 05.09.2020 16:29
Кількість переглядів: 543

Завдяки високому інтелектуальному потенціалу, мобільності та гнучкості молоді люди активно  впливають на суспільний прогрес, визначаючи майбутнє суспільства, держави та світового співтовариства. Одним з перспективних напрямків залучення молоді в суспільні процеси країни є забезпечення її робочими місцями. Молоді люди потребують допомоги і підтримки, аби знайти своє місце в житті, самовизначитися і самоствердитися.

Останнім часом багато молодих людей звертаються за послугами до служби зайнятості. Надзвичайно важливо, найти індивідуальний підхід до кожної молодої людини.

З метою підвищення ефективності надання соціальних послуг, спрямованих на підтримку трудової активності молоді в сучасному економічному середовищі, підвищення рівня працевлаштування такої категорії громадян, обласною службою зайнятості у вересні 2020 року буде проводитися «Місячник зайнятості молоді».

В рамках цієї акції проводитиметься багато різноманітних заходів спрямованих на забезпечення зайнятості молоді: тематичні вебінари, у тому числі щодо ризиків нелегальної трудової міграції, можливостей навчання та техніки пошуку роботи; міні ярмарки вакансій, аукціони претендентів, презентації професій, тощо.

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Запорізького ОЦЗ за номером (061) 224-00-46.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора