Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава КАЛИНОВСЬКОГО з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України

Дата: 22.08.2020 15:04
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

Дорогі земляки!

Сьогодні ми вшановуємо наші національні святині: Прапор, Герб та Гімн України й відзначаємо 29-ту річницю Незалежності України! Ці свята для нас, українців, були й залишаються, мабуть, найважливішими й найбільш урочистими.

Через тисячоліття пролягав шлях становлення нашої держави. Нам є чим пишатися й про що згадати у ці визначні дні. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитими людьми.

На перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки. Вони завжди нам нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого національного формування.

Сьогодні до України прикута увага всього світу: громадяни суверенної та демократичної держави знову виборюють своє право жити в правовій, успішній і стабільній країні, самим вирішувати свою майбутню долю.  За нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини України.

Цей урок повинен загартувати нас і зробити ще сильнішими. Кожному варто пам’ятати, якого ми славного роду. Слова «незалежність», «суверенність», «єдність» за останні роки набувають нового звучання для кожного українця.

Переконаний, що тільки згуртованість і об’єднання зусиль влади, депутатського корпусу,  громадськості дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення та забезпечити вихід всієї України і нашого краю на нові рубежі економічного і соціального розвитку.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди, благополуччя та миру в нашій рідній Україні.

Зі святом Незалежності вас, дорогі земляки! Слава Україні!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора