Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

«Дитяче серденько, живи!»

Дата: 14.07.2020 17:54
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

  1 квітня 2020 року Всеукраїнський Благодійний Фонд «Серце до серця» розпочав національний збір коштів на кардіореанімаційне обладнання у дитячі лікарні країни.

У цей не простий час, дитячим лікарням кожної області та їх маленьким пацієнтам вкрай необхідні апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ), реанімаційні столики для новонароджених, стаціонарні кювези, кардіомонітори, портативні УЗД апарати, ангіографи, КТ- і МРТ-установки, дефібрилятори, електрокардіографи, апарати для добового моніторування серцевої діяльності (холтери), пульсоксиметри і навіть звичайні тонометри для надання якісної, вчасної та кваліфікованої допомоги.

Збір коштів на закупівлю такого обладнання організовано по всій країні в рамках 15 –ї Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!»

Що саме буде придбано у дитячу лікарню кожної з областей України залежатиме від суми зібраних коштів.

Кошти, що зібрала область, в повній мірі повертаються до неї у вигляді новітнього, якісного обладнання, а всі маленькі пацієнти обслуговуються на ньому безкоштовно.

Колективи  Чкаловської ОТГ за час проведення акції «Серце до серця- 2019»  взяли активну участь, зібравши 1375грн. за що виражаємо щиру подяку всім учасникам цієї акції: Колективи Калинівської,Зеленогаївської, Чкаловської та Корніївської ЗОШ.

 Щорічно в нашій країні народжується близько 500 тис. дітей, з них 20 тис. з’являються на світ раніше визначеного терміну. Приблизно 10 тис. дітей народжуються із вродженими вадами серця, з них 1500 немовлят мають критичні вади серця і потребують невідкладного хірургічного втручання. І, найстрашніше, Україна займає одну з лідируючих позицій серед країн Євросоюзу за показниками смертності серед немовлят.

На жаль, не для кожної родини довгоочікуване народження дитини закінчується щасливо. Дитячі лікарні України мають дуже низький рівень забезпеченості медичним обладнанням для пренатальної діагностики вад розвитку немовлят. Інколи у лікарів є лічені хвилини, щоб правильно діагностувати вроджену ваду та провести оперативне втручання для порятунку немовляти.

З 1 квітня 2020 року благодійна акція триває «онлайн». Благодійні внески можна здійснювати на сайті sercedoserca.ua, через Приват24 або в терміналах чи касах банку за реквізитами:

АТ КБ «ПРИВАТБАНК» IBAN UA 02 312378 0000026001053813052

ЄДРПОУ 34354227 МФО 312378:

Призначення платежу: Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для Запорізької області. Платника зазначити як назву ОТГ

У зв’язку з впровадженням  карантинних заходів на території України, з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції, термін проведення акції продовжено до 30 вересня 2020 року.

 У кожному населеному пункті Чкаловської ОТГ (торгівельні заклади та адмінбудівлі  старотатів) встановлено скриньки для збору коштів.

 

Просимо підприємців, депутатів сільської ради, членів виконавчого комітету та всіх небайдужих громадян долучитися до участі у XV Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця».

 

За додатковою інформацією звертатись до відділу із соціальної роботи Чкаловської ОТГ  (моб. тел.:0977907599;  0977033041  ).

Крім того, повідомляємо, що більш детальну інформацію про проведення акції розміщено на офіційному web-сайті Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» www.sercedoserca.com.ua 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора