Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава Калиновського з Днем ФЕРМЕРА

Дата: 18.06.2020 08:51
Кількість переглядів: 647

Фото без опису

Шановні фермери, щиро вітаємо Вас та Ваші родини з Днем Фермера!

Понад два десятиліття нелегкою стелилась дорога фермерів, у важких умовах доводиться працювати і сьогодні. А починали вони свою діяльність після реформування колгоспів у більшості на голому ентузіазмі, без техніки, без грошей, рік за роком нарощуючи свій потенціал. Однак, попри всі негаразди, фермери продовжують виробляти якісну сільськогосподарську продукцію, мужньо протистояти усім негараздам. Сьогодні вони основні платники податків до бюджету ОТГ та роботодавці для сільського населення.

Усі фермери Чкаловської об'єднаної громади це корінні жителі, більшості з яких не байдуже до соціально-економічного та культурного розвитку малої Батьківщини. Тому вони активно приймають участь у житті громади, надають спонсорську допомогу закладам освіти та культури, з розумінням ставляться до проблем своїх пайовиків та допомагають їх вирішувати.

Шановні фермери, бажаємо Вам щедрих врожаїв, фінансових здобутків, процвітаючого майбутнього, оптимізму, невичерпної енергії, мудрих рішень, успіхів і перемоги у всіх Ваших починаннях!

З повагою,

сільський голова С.Калиновський, виконавчий комітет та депутатський корпус Чкаловської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора