Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ТОВ "Ніка" попереджає про обробіток посівів пестицидами

Дата: 09.06.2020 13:42
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

ТОВ «Ніка» ставить до відома жителів Чкаловської сільської ОТГ про обробіток:

  • посівів озимої пшениці пестицидом 2 класу, двокомпонентний, малотоксичний, контактно-системний інсектицид Капонір ДУО в період з 12 червня по 20 червня 2020 року із 3 години ночі до 8 год. ранку на території Чкаловської сільської ради (адміністративного центру с.Чкалове);
  • посівів соняшнику грунтовим гербіцидом ХЕРНЕС в період  12 червня 2020 року із 3 години ночі до 6 год. ранку на території Чкаловської сільської ради (адміністративного центру с.Чкалове).

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ: стороннім особам находитись біля працюючих агрегатів на полях, де ведеться обробіток, випасати худобу в лісосмугах прилеглих полів.

Застосовуються тільки сертифіковані препарати.

До відома пасічників, пасіки яких знаходяться на відстані до десяти кілометрів від оброблювальних площ, просимо на час проведення обробки ізолювати бджіл. Для цього просимо  узгоджувати з нами місце розташування ваших пасік, ми в свою чергу будемо вас інформувати по телефону про дату та спосіб обробки, назву препарату, ступінь і строк дії токсичності препарату. За довідками звертатись за телефоном 0504860690, або 06136-2-19-97.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора