Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Ми дякуємо за Вашу невтомну працю!

Дата: 09.05.2020 14:42
Кількість переглядів: 714

Фото без опису

У зв’язку із карантином на території Чкаловської об'єднаної громади до Дня пам’яті та примирення і 9 травня – 75-ї річниці перемоги над нацизмом не відбулося жодного масового заходу. Однак проведено вшанування пам’яті визволителів рідного краю, мужніх воїнів Другої світової війни та привітання учасників війни, яких так мало залишилося серед нас.

На жаль на території Чкаловської громади вже не має жодного учасника бойових дій Другої світової війни, але, дякувати Богу, проживає 23 учасника війни. І вже традиційно, як і щороку, сільський голова, секретар сільської ради, заступники сільського голови та старости відвідали поважних мешканців громади вдома, привітали їх із ювілейною річницею Перемоги та вручили продуктові пайки, придбані за рахунок сільського бюджету в рамках Програми «Соціальний захист населення».

Цим людям доля не стелила килимів на дорозі. Їх життєвий шлях розпочався із голоду та страшної, нищівної війни. Стійкості їх духу та тіла можна тільки позаздрити. Теперішнім бабусям та дідусям довелося перенести на собі всі тяготи воєнного життя та роботи у тилу. Доки старші воювали на фронтах, вони, ще зовсім юні підлітки, переймали на себе тяжку роботу на полях, заводах та фабриках. Завдяки їхній праці Батьківщина відновила себе у післявоєнні роки.

Дякуємо Вам, дорогі учасники війни, за всі ваші добрі справи, за роки невтомної праці. Ви для нас приклад для наслідування.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, добра, радості, миру, злагоди та достатку.

Секретар сільської ради

Ірина БАБИЧ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора