Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

У першу чергу - захист медичних працівників

Дата: 09.04.2020 08:20
Кількість переглядів: 657

Фото без опису

         У ці важкі та тривожні дні протидії коронавірусу, для України та усього світу, важливо бути разом, об'єднати зусилля, надати кожному свій посильний внесок у боротьбу проти «невидимого ворога».

         8 квітня 2020 року Іван Мігуля та Тетяна Галас, представники народного депутата минулого скликання Сергія Валентирова, навідали КНП «Чкаловська амбулаторія групової практики сімейної медицини», щоб не на словах, а на ділі допомогти медичній спільноті, яка стоїть на передовій у боротьбі із недугою. Виявляючи турботу Іван Іванович передав головному лікарю Володимирові Душкові найнеобхідніше для того, аби медичні працівники змогли захистити себе від зараження вірусом під час ведення прийому та огляду хворих із підозрою на коронавірусне захворювання. Головний лікар отримав 2 захисних окулярів, 5 халатів, 100 масок, 110 пар перчаток, 5 літрів антисептику та 30 термометрів.

         Під час передачі засобів індивідуального захисту Іван Мігуля наголосив, що важливо у першу чергу захистити медичних працівників, які перші стикаються із хворими, саме тому Сергій Валентиров підтримує медичну спільноту та планує робити це у подальшому.

         Від імені усієї Чкаловської громади заступник сільського голови Юрій Овечкін подякував благодійникам за увагу та підтримку у вирішенні спільної проблеми та надану матеріальну допомогу.

        

Секретар сільської ради

 Ірина Бабич



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора