Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Сільський зелений туризм — це надання послуг гостинності власниками приватних садиб із використанням їхнього майна і праці.

Дата: 26.03.2020 08:10
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

Сільський зелений туризм — це надання послуг гостинності власниками приватних садиб із використанням їхнього майна і праці. Для тих, хто хоче відпочити від міської метушні і відпочити на свіжому повітрі, скуштувати природних смаколиків — ягід з городу, молока з-під корови із запашним короваєм із печі. А ще — побачити схід сонця і почути спів жайворонка не з гаджета, а просто неба. І все це — в теплому родинному колі, у дружній компанії або поруч із коханою людиною. Тоді до ваших послуг вітчизняна і світова індустрія сільського зеленого туризму, яка швидко набирає обертів.

Насправді сільський зелений туризм має неабияке соціально-економічне значення для розвитку держави. Насамперед, це вид самозайнятості населення, який стимулює розвиток селянських господарств і місцевої інфраструктури. Він дає змогу гарно відпочити всім верствам населення з різними статками. Забезпечує селянам можливість збувати надлишки виробленої продукції, а відтак активізує місцевий ринок праці, позбавляючи населення необхідності їхати закордон на заробітки. А ще — підвищує культурний рівень мешканців села, формує нашу екологічну свідомість. І зрештою — зберігає етнокультурну самобутність нації, тобто нас із вами, українці.

Успішний приклад : https://www.radiosvoboda.org/a/24248078.html

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора