Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

За перші два місяці на потреби армії перераховано більше восьми мільйонів

Дата: 19.03.2020 10:22
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

У січні – лютому поточного року платники Мелітопольського та Веселівського регіонів перерахували до державного бюджету 8,5 мільйонів гривень військового збору. Як повідомив начальник Мелітопольського управління Головного управління ДПС у Запорізькій області Валерій Літинський, рівень надходжень на 730,3 тисячі або на 10,9 відсотків перевищив минулорічний.

За два місяці цього року платники м. Мелітополя забезпечили 6,7 мільйонів гривень, Мелітопольського району - 1,2 мільйони, Веселівського району 615 тисяч гривень  військового збору.

Нагадаємо, ставка військового збору становить 1,5 відсотка. Він сплачується з отриманих доходів, які оподатковуються податком на доходи фізичних осіб відповідно до статті 168 Податкового кодексу України. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші. Платниками військового збору є фізичні особи-резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора