Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Свято весни і кохання

Дата: 11.03.2020 08:23
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

Кожного року 8 березня увесь світ відзначає  Міжнародний жіночий день, свято весни і кохання. Не оминуло воно і жінок села Калинівка. У дні весняного пробудження й оновлення людство вшановує жінку. Неможливо уявити життя на планеті без жінок: чарівних, лагідних, щирих на любов, берегинь родинного вогнища, мудрих наставниць, просвітниць душевного спокою, доброти та злагоди, - життя на Землі попросту не існувало би. А калинівські жінки особливі, мудрі, трудящі, люблячі.

О жінка! Через всі літа,
Ти всіх красою полонила!
Твоя любов і доброта —
Могутня, нездоланна сила.
О жінко! Ти — сестра, ти — мати,
Кохана, дівчина, дитя.
Лиш ти єдина існувала
Через безоднє небуття!

 

Міжнародний жіночий день має давні традиції. Виявляється, що його відзначали ще у стародавньому Римі як матрони, так і їхні рабині. Перші отримували подарунки від чоловіків а інші — вихідний. Представниці прекрасної статі йшли до храму богині Вести - хранительки домашнього вогнища. Таким чином жінкам вдавалось утвердити свої принципи

Недарма жіночий день святкують саме на початку весни адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.

Дорогі жінки,  нехай весняний день 8 березня подарує Вам тепло сонячних променів та ніжний подих весняних квітів…

Шановні  чоловіки, вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8 –го березня, а й щодня!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора