Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Компенсація єдиного внеску роботодавцям– один із реальних інструментів, які сприяють розвитку малого бізнесу і створенню нових робочих місць.

Дата: 10.03.2020 17:56
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

«Серед форм активної фінансової підтримки роботодавців, які створюють нові робочі місця є компенсація єдиного внеску за кожного працевлаштованого безробітного. Механізм отримання даної компенсації є досить простим. Головною умовою отримання компенсації є відсутність заборгованості у роботодавця зі сплати єдиного внеску, - пояснює директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. - Право на компенсацію має роботодавець, який працевлаштовує за направленням центру зайнятості на нові робочі місця зареєстрованих безробітних квотної категорії, або є суб’єктом малого підприємництва та працевлаштовує зареєстрованих безробітних в пріоритетних видах економічної діяльності строком не менше ніж на два роки».

Компенсація виплачується протягом одного року з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного.

Даною послугою у 2019 році скористалися 285 роботодавців, які працевлаштували 472 особи. З початку 2020 року 46 роботодавців отримують компенсацією єдиного внеску за працевлаштовання 64 осіб.

Шановні роботодавці, якщо Ви – суб’єкт малого підприємництва та впроваджуєте свій бізнес у пріоритетних галузях економіки, або у Вас з’явилась можливість  працевлаштувати на нове робоче місце особу, яка має додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню звертайтеся до будь-якого центру зайнятості Запорізької області для отримання компенсації в розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Запорізького ОЦЗ за номером (061) 233-11-47, 239-80-53

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора