Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

У Запорізькій області створено робочу групу з протидії незаконному обігу алкогольної продукції

Дата: 26.02.2020 17:15
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

Завдання і механізм взаємодії органів влади, податкової служби і правоохоронних структур регіону у боротьбі з незаконним виготовленням і продажем алкогольної продукції обговорили під час робочої зустрічі, яку провів голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок.

У заході взяли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, перший заступник начальника оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області Віталій Рабчук, керівництво облдержадміністрації, ГУ Національної поліції в Запорізькій області, прокуратури Запорізької області, митних органів та інших установ області.

Як повідомив очільник Запорізької ОДА, в регіоні створено робочу групу, до складу якої ввійшли фахівці податкової служби, правоохоронних органів, прокуратури, СБУ, Держпродспоживслужби, Держпраці області. Спеціалісти цих відомств будуть спільно відпрацьовувати нелегальні пункти виготовлення і продажу алкогольної продукції.

Під час наради сторони обговорили алгоритм дій у цілеспрямованій роботі на виконання відповідного доручення Прем’єр-міністра України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора