Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Податок на депозити: запорізькі фінансові установи сплатили майже п'ять мільйонів

Дата: 17.02.2020 13:46
Кількість переглядів: 420

У січні від оподаткування процентів з депозитів у банківських та інших фінустановах Запорізького регіону державний бюджет отримав 4,9 мільйона гривень (без врахування показників великих платників Запорізького управління Офісу ВПП ДПС). Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, який зазначив, що порівняно з минулим роком відрахування податку на доходи фізичних осіб зросли на 10 відсотків, додаткові надходження склали 442,5 тисячі.

Найбільші платежі надійшли від суб'єктів господарювання м. Запоріжжя – 3,4 мільйона гривень. Фінансові установи м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів сплатили 404 тисячі, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 337 тисяч, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 189 тисяч, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 158 тисяч, Вільнянського та Новомиколаївського районів – 109 тисяч.

Нагадаємо, платниками ПДФО у вигляді процентів, ставка якого складає 18 відсотків, є банківські установи, кредитні спілки та інші фінансові організації. При цьому інформація про суми банківського рахунку або ощадного сертифіката чи вкладу члена кредитної спілки, нараховані проценти, а також відомості про вкладників до податкової служби не передається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора