Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

"Війна – це безумство, це невиправдана жорстокість, це найстрашніше і найбезглуздіше, що тільки є у світі"

Дата: 17.02.2020 13:26
Кількість переглядів: 1034

Фото без опису

12 лютого року в приміщені КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів» відзначили День пам’яті воїнів – афганців. Цей захід, на якому були присутні школярі різного віку та вчителі, підготували працівники Чкаловського сільського будинку культури. Організатори дійства провели екскурс в не таку вже й далеку історію й ознайомили з передумовами афганської  війни.

Лейтмотивом заходу стала думка: війна – це безумство, це невиправдана жорстокість, це найстрашніше і найбезглуздіше, що тільки є у світі. Дорогою ціною розплачувалися за все наші юнаки - життям. Солдати гинули. І кожна смерть була страшною, бо безжально уривала життя у вісімнадцять, коли небо таке високе, коли промені такі сонячні, коли почуття такі ніжні й життя тільки починається

                                                                                

Ведучі розповіли присутнім про афганців – земляків та вшанували всіх загиблих хвилиною мовчання. Поезія, що лунала в залі, розчулила кожного з присутніх та вразила до глибини душі.

Давайте ж і надалі будемо пам’ятати ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі. У спогадах,  снах, думках… Вони на це заслуговують!

 

 

Директор Чкаловського СБК                                                       Н. ОВДІЄНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора