Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Від продажу підакцизних товарів запорізькі місцеві бюджети отримали понад 170 мільйонів

Дата: 01.02.2020 09:45
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

Оподаткування роздрібної торгівлі підакцизними товарами за 2019 рік додало місцевим бюджетам регіону 170,5 мільйона гривень акцизного податку. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський.

Для реалізації алкогольної і тютюнової продукції запорізькі підприємці і компанії отримали у податковій службі ліцензії, сплативши за них до місцевих скарбниць майже 41 мільйон гривень.

Усього за рік було видано понад 10 тисяч документів, зокрема, 5,5 тисячі ліцензій – на право роздрібного продажу алкогольних напоїв, 3,9 тисячі – на торгівлю тютюновими виробами. Крім того, призупинена дія 1099 та анульовано 2,5 тисячі дозволів.

Нагадаємо, з переліком діючих ліцензій можна ознайомитись на сайті податкової служби області: https://zp.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy.

Також минулого року запорізькі податківці перевірили 760 суб'єктів господарювання, які торгували підакцизними товарами. За виявлені порушення було нараховано штрафних санкцій на загальну суму 12,7 мільйона гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора