Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Україна моя Батьківщина

Дата: 30.01.2020 17:31
Кількість переглядів: 523

День соборності - свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

    Дитячий садок - це перша сходинка для дитини на якій формується національна свідомість у дітей. У КЗДО «Ластівка» Чкаловської сільської ради проведено ряд заходів до Дня соборності України.

 

Вихователем дитячого садка для всіх дітей різновікової групи проведено тематичні заняття на теми «Україна моя Батьківщина», «Україна в нас єдина» із яких малюки дізналися про це держане свято, його історію.   

З цікавістю та завзяттям діти сприйняли конкурс малюнків на тему «Без верби і калини немає  України», «Під прапором України ми єдині», на яких зображено символ України - калину, а при малюванні прапору використана нетрадиційна техніка малювання-малювання долоньками. Їх долоньки з'єдналися і під стягом України та об'єдналися. В об'єднанні наша сила, квітни, міцній наша Україна!

Із захопленням для вихованців дитячого садка пройшла екскурсія до сільської бібіліотеки, де діти надихнулися українською символікою. Атмосфера зустрічі з бібліотекарем Зачепило В.В. сприяла швидкому засвоєнню дітьми морально-етичного принципу, що в об'єднанні наша сила, сила усього нашого народу.

 

           Саме такі заходи допоможуть дітям перейнятися гордістю за те, що вони -  українці, а Україна – це найкращий у світі край! Варто вчити дітей власним прикладом  любити рідну землю, пишатися і шанувати  Україну  - Соборну і неділиму!

 

Секретар сільської ради Ірина Бабич

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора