Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Єдина людина, яка може уберегти вас від привиду СНІДу , - це ви самі!

Дата: 09.12.2019 15:48
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

2 грудня 2019 року в КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  відбувся захід, присвячений Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом: «Скажемо СНІДу – НІ!».  Саме під таким девізом пройшов виступ шкільної агітбригади, учасники якої:  Войкова А., Овдієнко А.,  Кім З.,  Тишківська Л.,  Бурлака А.,  Нестерук Д., Романенко О.,               Сенчіна А., Кириленко Д., Поправко Е., Тимар  М. разом з педагогом - організатором Канюкою Т.Д. підготували змістовну програму про небезпеку, яка може очікувати на кожного – це зараження ВІЛ-інфекцією.

          У будь-якій державі так чи інакше, поширені соціальні небезпеки, які загрожують життю і здоров?ю людини: алкоголь, паління, нарко- та токсикоманія, які є «привидом» СНІДу. Під час заходу ученицею 11 класу Ланець Наталією були проведені тест-вікторина  та гра «Стіна», під час яких кожен учень з присутніх,  мав змогу взяти  участь та перевірити свої знання про руйнівну дію ВІЛ на організм, шляхи передачі ВІЛ-інфекції, за якими ознаками можна дізнатися, що людина ВІЛ інфікована та інше. Символом заходу стали червоні стрічки на грудях членів учнівської ради, як символ боротьби з чумою XXІ століття.

         Учасниками заходу були підготовлені та роздані учням буклети «Цінуй своє життя». Закінчився захід  піснею «Повінь» у виконанні   учня 8 класу Кириленка Дениса, яка торкнулася серця кожного глядача.

Закликаємо! Будьте уважні до свого здоров'я! Збережіть себе… та своє майбутнє!

  

                 Голова учнівської ради Наталія Ланець та заступник Валерія Тишківська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора