Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Проведено виїзний прийом громадян на території Корніївського старостинського округу

Дата: 18.11.2019 18:01
Кількість переглядів: 686

Фото без опису

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до органів місцевого самоврядування сільським головою Калиновським Станіславом Васильовичем 15 листопада 2019 року проведено виїзний прийом громадян на території Корніївського старостинського округу.

На прийом до сільського голови звернулося шестеро мешканців округу із питаннями, що стосуються життєдіяльності сіл, а також з питаннями особистого характеру. Вже традиційно основна кількість порушених звернень стосувалась стану доріг у селі. Прийняв сільський голова і особисті звернення, які стосувалися харчування та виховання дітей, надання послуг соціальним працівником та медичних послуг медичною сестрою.

Жителі Корніївського старостинського округу використали своє конституційне право та безперешкодно звернулися до сільського голови із наболілими питаннями.

У ході візиту на округ Станіслав Васильович оглянув обговорив ряд питань із головним спеціалістом, який працює на території округу Корвєгіним Артемом.

 

Секретар сільської ради Ірина БАБИЧ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора