Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

У серцях українців навічно!

Дата: 01.11.2019 13:33
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

Корніївко! 25 жовтня знаменний день у твоїй історії, день, який в пам’яті місцевих жителів викарбуваний золотими літерами. В цей день відзначають визволення села віл німецько-фашистських загарбників.

Захід із вшанування визволителів відбувся біля пам’ятника загиблим воїнам. В.о. старости Корвєгін А.С. висловив вдячність всім тим, хто ціно власного життя відстояв мир та благополуччя.

На урочистостях були присутні учні школи, вчителі, представники громадськості. Учнями та вчителями були зачитані вірші. В приміщенні старостату бібліотекарем була зроблена тематична експозиція. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, та поклали гірлянду слави і квіти до пам’ятника «Загиблим воїнам».

Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні нажаль, багато у нашій державі. Та наш народ – сильний духом і вірний ідеалам добра і справедливості, і це назавжди.

Наш низький уклін усім, хто бився на фронтах Другої Світової війни, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто підіймав з руїн і відроджував рідний край. Ми зробимо все від нас залежне, щоб пам’ять про Другу світову війну залишилась у серцях українців навічно!

Хай буде мир в Україні і у кожній родині.

Подвиг ваш – безсмертний,

Пам’ять про вас – нетлінна,

Вдячність народу безмежна!

 

Директор Корніївського СБК Л.Нагога



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора