Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Питання запорізьких підприємців в центрі уваги Ради бізнес-омбудсмена та податкової служби

Дата: 23.10.2019 17:05
Кількість переглядів: 403

У податковій службі регіону відбулася робоча зустріч керівництва Головного управління ДПС у Запорізькій області з інспектором Ради бізнес-омбудсмена Кирилом Номінасом.

Відкриваючи захід, в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський наголосив, що нова податкова відкрита до всіх представників бізнесу і готова у рамках правового поля вирішувати спірні питання та налаштована на активний діалог. Наразі відомство працює над удосконаленням сервісних послуг, які надаються підприємцям та громадянам.

Кирило Номінас зазначив, що Рада бізнес-омбудсмена захищає інтереси українських підприємців та взаємодіє у цій сфері із органами державної влади. Він висловив сподівання на конструктивну співпрацю із податковою службою Запорізької області.

У ході зустрічі сторони розглянули проблемні питання низки запорізьких компаній, які звернулися до Ради бізнес-омбудсмена. Зокрема, було проаналізовано матеріали щодо включення суб'єкта господарювання до переліку ризикових платників податків, відшкодування податку на додану вартість, реальності господарських операцій, а також стосовно системи електронного адміністрування ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора