Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Затверджено Правила благоустрою території Чкаловської сільської ради

Дата: 25.09.2019 16:16
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

     На початку 2018 року набрали чинності Типові правила благоустрою території населеного пункту, розроблені відповідно до статті 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

     Відповідно до частини першої статті 10 Закону України від 06.09.2005 № 2807-VІ «Про благоустрій населених пунктів» до повноважень сільських, селищних і міських рад належить затвердження правил благоустрою населених пунктів.

     Згідно із статтею 34 Закону, правила благоустрою території населеного пункту розробляються на підставі Типових правил благоустрою території населеного пункту.

     19 вересня на сесії Чкаловської сільської ради рішенням № 4 було затверджено Правила благоустрою населених пунктів Чкаловської сільської ради Веселівського району Запорізької області.

      З метою ознайомлення населення із вимогами документу, Правила благоустрою розміщено на сайті сільської ради у розділі "Правила благоустрою".

     Метою затверджених Правил є забезпечення благоустрою, чистоти і порядку на території об'єднаної громади та підвищення відповідальності посадових осіб підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, фізичних осіб підприємців і громадян за стан благоустрою та санітарний стан території.

     Сільська рада закликає усіх мешканців, керівників установ, організацій, закладів, сільськогосподарських підприємств дотримуватися вимог Правил благоустрою.

     Усіх мешканців громади просимо не засмічувати територію. Не викидати на дороги та їх узбіччя пластикові пакети, пляшки, обгортки та інше.

     Шановні громадяни, не потрібно чекати попередження про наведення порядку із сільської ради, або візит землевпорядника, необхідно виявляти ініціативу і дбати разом про наші села. Давня приказка каже: «Чисто не там де прибирають, а там де не смітять!»

 

Секретар сільської ради Ірина БАБИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора