Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Про цифровізацію податкових послуг напередодні Міжнародного ІТ-форуму

Дата: 25.09.2019 15:57
Кількість переглядів: 627

Фото без опису

У найближчу п'ятницю у Запоріжжі відбудеться одна з наймасштабніших подій –щорічний International IT Forum, темою якого обрано "Цифровемайбутнє". Топ-спікерами заходу стануть віце-прем'єр-міністр – міністрцифрової трансформації України Михайло Федоров та Голова Державної податковоїслужби України Сергій Верланов.

Напередодні публічного обговорення в прямому ефірі телеканалу "Z"у програмі "Акценти дня" в. о. начальника Головного управління ДПС уЗапорізькій області Руслан Рачинський та організатор міжнародного форуму АртурГарслян говорили про важливість впровадження інновацій для бізнесу та держави.

Як долучитися до онлайн послуг та скільки запоріжців вже користуютьсясервісами від податкової – про це розповів керівник податкової служби регіону,який повідомив про нові можливості Електронного кабінету та впровадженнясучасних ІТ-рішень для якісного обслуговування платників та адмініструванняподатків.

Як зазначив Руслан Рачинський, податкова служба постійно працює надудосконаленням електронних сервісів, тож IT Forum стане черговим майданчикомдля презентацій та розгляду інновацій.

Повну версію програми "Акценти дня" дивіться за посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=8IJchtAksao&t=1240s.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора